Nervy 3. Viac ako len problémy s trávením - Telgemeier, Raina; Brezňanová, Dana (SLOVART Bratislava, 2022)
Raina Telgemeier, autorka populárnych komiksov Úsmev a Sestry, vyrozprávala ďalší nezvyčajne silný, ale aj vtipný osobný príbeh o strastiach a slastiach dospievania, o boji s rôznymi úzkosťami a fóbiami... a o tom, čo vás čaká, keď vám neostane nič iné, len pozbierať odvahu a čeliť tomu najväčšiemu nepriateľovi ľ vlastnému strachu.
Raina sa jednej noci zobudí na zvláštny pocit v žalúdku. Jej mame je však tiež zle, a tak si povedia, že o nič nejde, asi len nejaká viróza. Raina teda ide na druhý deň normálne do školy, kde ľ ako každý deň ľ čelí večným problémom: kamoškám, čo nie sú tak celkom kamoškami, spolužiakom, ktorí sa pretekajú v nechutnostiach, plus zdá sa, že niektoré dievčatá vstúpili do tajného klubu, do ktorého ju zabudli pozvať. Rainu navyše stále neprestáva bolieť brucho ľ akoby sa ozvalo vždy, keď chytí nervy zo známok, keď zápasí s trémou či sa jej zmocnia obavy, že stratí najlepšiu priateľku. Že by len náhoda?
paperback (brožovaná väzba)
Keywords: Bel. nad 10 r; 10+; komiks