Tigrí tím. Gladiátorov zlatý poklad. 15 - Brezina, Thomas (Egmont, 2015)
Počas triedneho výletu sa Tigrí tím zrazu ocitne v časoch antického Ríma. Z Beáty sa stane otrokyňa, Lukáš musí bojovať s gladiátorom! Začnú sa však diať aj oveľa bláznivejšie veci. Tigrí detektívi odhalia plány rímskeho vládcu a pokúsia sa ich prekaziť.