Spev mušlí - Návrat - Larková, Sarah (Spev mušlí, 2018)
Na Severnom ostrove zúri vojna. Misionári neúnavne obracajú Maoriov na svoju vieru a darí sa im až do chvíle, kým nevypukne epidémia týfusu. Misionári sú zúfalí, nepomáhajú modlitby ani lieky. Maoriovia hľadia na kňazov s nevôľou ľ čo ak sú práve oni zodpovední za hromadné umieranie? Modlia sa vari k nesprávnemu? Zo strachu pred neznámou chorobou podľahnú tlaku bojovníkov hnutia Hauhau, ktorí im radia prijať vieru ich proroka a zabiť misionárov. Len krv protivníka ich vraj vylieči.