Echo Park - Connelly, Michael 1956-; Frank, Patrick (Bratislava Slovart, 2007)
V roku 1993 zmizla cestou zo supermarketu Marie Gestová. Na prípade jej zmiznutia pracoval detektív Harry Bosch, no nedokázal ho vyriešiť a mladá žena sa nikdy nenašla. Bosch má spis Gestovej znova na stole, keď mu nečakane zavolajú z prokuratúry. Muž obvinený z dvoch ohavných vrážd je ochotný priznať sa k niekoľkým ďalším vrátane Marie Gestovej. Detektív musí prijať priznanie muža, ktorého hľadal a nenávidel po celých trinásť rokov. Keď sa dozvie, že v roku 1993 s partnerom prehliadli stopu, ktorá ich mohla priviesť k vrahovi a zachrániť život deviatim ľuďom, celá jeho existencia v role policajného detektíva sa začína rozpadať.
krimi, detektívky
Keywords: KRIMI; detektívky