Ilúzie - Stone, Katherine; Schromová, Judita (Bratislava Ikar, 2002)
V príbehoch Janet Daileyovej mávajú jej hrdinky zväčša nezvyčajné povolania pre ženy a nie je tomu inak ani teraz...
romantika
Keywords: romány spoločenské americké; Americká próza; romantika