Alica a ... VYR dosť dobré šoky - McCombie, Karen (Fragment Bratislava, 2006)
Alica prežíva dosť dobré šoky. Jej najstaršia sestra Linn sa zamilovala, ale, žiaľ, do namysleného superpodliaka. Alica sa zo všetkých síl snaží, aby sa Linn spamätala. Navyše sa sama trápi tajnou láskou k osemnásťročnému Alfiemu. A aby toho nebolo málo, vkradnú sa k nim domov zlodeji. Podarí sa Alici zachrániť staršiu sestru z pazúrov pochabej lásky?
mládež 11+
Keywords: mládež 11+