Lekárky - Sheldon, Sidney (REMEDIUM, 1997)
Sheldon i v tomto románe potvrdzuje svoje rozprávačské majstrovstvo. Rýchly spád deja, dôverná znalosť nemocničného prostredia a neočakávané zmeny udržujú čitateľa v napätí až do konca a ponúkajú mu pohľad aj na odvrátenú stranu ušľachtilého povolania lekára.