Ilúzie VYR - Dailey, Janet; Šulovská, Denisa (Bratislava IKAR, 1999)
V príbehoch Janet Daileyovej mávajú jej hrdinky zväčša nezvyčajné povolania pre ženy a nie je tomu inak ani teraz...
romantika
Keywords: romány spoločenské americké; romantika