Vášnivá žena VYR. - Henley, Virginia (Ottovo nakladatelství Praha, 2008)
Historický román zo 16. storočia, v ktorom autorka s neuveriteľnou predstavivosťou premenila na hrdinov skutočné historické postavy.
historický román
Keywords: historický román