Majstrovská hra 1 - Sheldon, Sidney; Krupová, Anežka (Bratislava IKAR, 2010)
Nové vydanie. V Južnej Afrike vrcholí diamantová horúčka, pri ktorej zázračne zbohatne mladý Škót McGregor. Bohaté impérium po ňom zdedí jeho cieľavedomá dcéra Kate. Tá je ochotná obetovať všetko pre záujmy firmy a rozo - hráva priam majstrovskú hru...
spoločenský román
Keywords: literatúra americká -- romány spoločenské; romány spoločenské -- literatúra americká; spoločenský román