Upírske denníky. 09. Tajomstvá - Smithová, L.J (Fragment, 2012)
Fell?s Church sa čím ďalej viac začína podobať na mesto duchov. Meredith odhalí hrozné tajomstvá vo svojej minulosti a Damon sa vyberie do Temného rozmeru, aby sa stal opäť upírom. Nešťastnou náhodou so sebou vezme aj Bonnie, ktorej sa pomocou hviezdnej gule podarí odhaliť veľké tajomstvo kitsune...