Tigrí tím. Tajomstvo potopeného vraku. 03 - Brezina, Thomas (Fragment, 2011)
Pridajte sa k detektívom z Tigrieho tímu! Nech vašej pozornosti neujde nič podozrivé! Príbeh sa odohráva v malej nórskej dedinke, kde trávia Bea, Patrik a Luk prázdniny. Dedina je zahalená tajomstvom. Pred rokom sa tu odohralo nešťastie ľ do jazera sa zrútilo lietadlo. Odvtedy sa nad jazerom vznáša tajomný svietiaci objekt. Všetkých ovláda strach. Pomôžte našim priateľom pri nebezpečnom pátraní!