Tam Tam. 2 - Filan, Boris 1949- (IKAR, 2000)
Druhé pokračovanie rozprávaní o cestách a ľuďoch a príbehov s nimi spojených. Tentokrát sa spolu s autorom vyberieme do Afriky, Mexika, na Taiwan, do Izraela, na Filipínyů I tentokrát sa dozvieme postrehy všímavého autora plné jemných i ostrých myšlienok.