Tam Tam 2 - Filan, Boris 1949-; Krůta, Jan (Bratislava IKAR, 2000)
Druhé pokračovanie rozprávaní o cestách a ľuďoch a príbehov s nimi spojených. Tentokrát sa spolu s autorom vyberieme do Afriky, Mexika, na Taiwan, do Izraela, na Filipínyů I tentokrát sa dozvieme postrehy všímavého autora plné jemných i ostrých myšlienok.
cestovanie, mapy, slovenská súčasná
Keywords: Filan, Boris -- 1949- -- spomienky cestopisné; cestopisy slovenské; cestovanie; mapy; slovenská súčasná