Tam Tam. 3 - Filan, Boris (IKAR, 2000)
Do tretice nás autor zavedie do zaujímavých krajín, zoznámi nás so skvelými ľuďmi, vyrozpráva nám nevšedné príbehy svojím už tradičným, svojským humorom. A opäť nájdeme množstvo oddychovej zábavy i podnetných myšlienok.