Tam Tam 3 - Filan, Boris (Bratislava IKAR, 2000)
Do tretice nás autor zavedie do zaujímavých krajín, zoznámi nás so skvelými ľuďmi, vyrozpráva nám nevšedné príbehy svojím už tradičným, svojským humorom. A opäť nájdeme množstvo oddychovej zábavy i podnetných myšlienok.
cestovanie, mapy, slovenská súčasná
Keywords: Filan, Boris -- spomienky cestopisné; literatúra slovenská -- cestopisy; cestopisy -- literatúra slovenská; slovenská súčasná; cestovanie; mapy