Aké je to zvieratko? - Šinkovicová, Zuzana (Mladé letá, 2011)
Rozkladacie leporelo s veselými a vtipnými veršíkmi ľ hádankami o zvieratkách v lese, na lúke a na poli. Realistické ilustrácie Kataríny Smetanovej výstižne dotvárajú autorkine hádanky.