Aké je to zvieratko? - Šinkovicová, Zuzana; Smetanová, Katarína (Mladé letá Bratislava, 2011)
Rozkladacie leporelo s veselými a vtipnými veršíkmi ľ hádankami o zvieratkách v lese, na lúke a na poli. Realistické ilustrácie Kataríny Smetanovej výstižne dotvárajú autorkine hádanky.
Jednu knihu ročne (knižnici), dar od: Mihálik Peter
Keywords: leporelo