Bezpečné náručie - Anderson, Catherine (Ikar, 2002)
Lásku a teplo domova ľ to všetko hľadá mladá čašníčka Maggie jednej zimnej noci, keď sa rozhodne skoncovať s beznádejným životom plným bolesti a ponižovania. S dieťaťom v náručí nájde ochranu u neznámeho tuláka a alkoholika, ktorého osud pripravil o milovanú ženu. Rafe nečakane pocíti túžbu starať sa o nešťastnú osamelú matku, ktorá nikdy nepoznala lásku a teplo domova, a Maggie zasa vycíti, že u tohto človeka nájde to, po čom dosiaľ márne túžila ľ bezpečné náručie a šťastnú budúcnosť.