Vatikánske sprisahanie - Meyer, Kai (Ikar Bratislava, 2011)
V Ríme sa Jupiter, detektív pátrajúci po umeleckých predmetoch, dozvie od mladej reštaurátorky Coraliny o senzačnom objave. Záhadné úmrtia, šialený mních a tajomné okolnosti ich dovedú do podzemia, kam už celé tisícročia nevstúpila ľudská noha...
dobrodružstvo, thrillery
Keywords: dobrodružstvo, thrillery