Nezabudni, láska - Lowell, Elizabeth 1944-; Martináková, Eleonóra (Bratislava Remedium, 2005)
Po tragickej udalosti vo vysokých horách Wyomingu sa Alana Reevesová nedokáže rozpamätať na šesť dní svojho života, ani na okolnosti smrti svojho partnera v speváckom duete i v manželstve z rozumu. Amnézia jej nedovoľuje pokračovať v kariére speváčky country piesní a prijíma bratovu ponuku, aby sa po mesiaci vrátila na jeho ranč, z ktorého sa s Jackom vydali na osudnú túru a kde mu má pomáhať starať sa o turistov. Hoci nerada, prichádza opäť na miesta, ktoré jej spôsobili toľkú bolesť, ale boli tiež svedkami jej prvej veľkej lás
romantika
Keywords: romantika