Rozprávky pred spaním - ľudové rozprávky (Viktoria print Bratislava, 2012)
O sliepke a zlatom vajci, o vlkovi a ovečke, ale i o mliekarke... V Rozprávkach pred spaním nezažijete len dobrodružstvá rozprávkových hrdinov, ale Vás aj poučia.
JKR (knižnici), dar od: COOP Jednota, rozprávky
Keywords: rozprávky