Nina malá alchymistka. Cesta časom. 2 - Witcher, Moony 1957- (Fragment, 2009)
Nina ľ malá alchymistka ľ sa spolu so svojimi starými priateľmi, ale aj nepriateľmi vracia v novej knihe plnej napínavých dobrodružstiev. Zlý Karkon im aj v tomto diele poriadne zamieša karty. Pre Ninu a jej kamarátov to bude náročný boj. Stojí im za to bojovať proti zlu? Odpoveď nájdete v druhej časti fantastického štvordielneho príbehu.