Dada a Dodo Dobrodružné Vianoce - Szabó, Zsolt (Ex s.r.o, 2013)
Dada a Dodo. Knižka plná veselých a čarovných príbehov vhodných pre deti, väčších aj tých najväčších, obsahuje tajné poznámky a zaujímavé úlohy.