Chalanom vstup zakázaný!. 13. Hviezda si ty! - Brezina, Thomas (Fragment, 2008)
Lissi a Tinka opäť vystrájajú! Ako to asi dopadne, keď sa Lissi šialene zaľúbi do koní, aj keď vie, že Tinka je alergická na konskú srsť? Hoci je z toho Tinka poriadne mimo, rozhodne sa, že zlepší Lissino chabé jazdecké umenie kúzlami, aby umlčala dve nafúkané bohaté baby s ich nevyberanými poznámkami. Jej čarovanie má však netušené následky...