Chalanom vstup zakázaný! 13 Hviezda si ty! - Brezina, Thomas (Fragment Bratislava, 2008)
Lissi a Tinka opäť vystrájajú! Ako to asi dopadne, keď sa Lissi šialene zaľúbi do koní, aj keď vie, že Tinka je alergická na konskú srsť? Hoci je z toho Tinka poriadne mimo, rozhodne sa, že zlepší Lissino chabé jazdecké umenie kúzlami, aby umlčala dve nafúkané bohaté baby s ich nevyberanými poznámkami. Jej čarovanie má však netušené následky...
DETI OD 9 ROKOV
Keywords: DETI OD 9 ROKOV