Angus, moje lásky a paviány - Rennison, Louise 1951-; Kralovičová, Oľga (Bratislava Mladé letá, 2005)
Už po tretí raz je tu zábavný denníka tínedžerky Georgie Nicolsonovej. Naša kultová hrdinka stojí pred ďalším chaosom, láskou a komickými situáciami. Jej tatko si po neslávnom návrate z Nového Zélandu nájde absolútne najtrápnejšie zamestnanie na svete: vo vodárňach. To mohol radšej na dvore vykopať studňu! Záletný kocúr Angus napriek návšteve u veterinára stále túži po susedovej Naomi a malá Libby má už tiež frajerov. Jediným svetlým bodom v Georgiinom živote je fakt, že chodí so svojím idolom Robbiem z kapely Meraví Dylani. Ale je naozaj možné, aby ona a sexboh boli spolu bez toho, aby stalo niečo strašné? A odpustí jej niekedy Smiešny Dave?
Pre čitateľov od 13 rokov
DETI OD 13 ROKOV
Keywords: DETI OD 13 ROKOV