Angus, sloboda a Hamburgeráci - Rennison, Louise 1951- (Bratislava Mladé letá, 2005)
Štvrtý zábavný denník tínedžerky Georgie Nicolsonovej. Aj teraz zažije plno veselých chvíľ, ale aj trapasov so svojou špicovou partiou a láskami. Ani divý kocúr Angus v ničom nezaostáva a spôsobuje rozruch v okolí a problémy v rodine
Pre čitateľov od 13 rokov
DETI OD 13 ROKOV
Keywords: DETI OD 13 ROKOV