Janko Hraško a iné slovenské rozprávky - Dobšinský, Pavol (KRIVÁŇ Bratislava, 2001)
Slovensko - anglický výber rozprávok z najvydávanejšieho diela slovenskej literatúry - Prostonárodných slovenských povestí Pavla Dobšinského, folkloristu a zberateľa ľudovej slovesnosti s ilustráciami Martina Benku.
Keywords: deti