Vyznanie - Vrabcová, Marie
Držíte v ruke neobyčajnú knihu. Touto vetou sa začína veľa odporúčaní, ale táto kniha nie je tá, ktorá by sa mala ponúkať týmto spôsobom. Stačí povedať toľko, aby človek, ktorý ju začne čítať, otvoril svoje srdce, dušu aj um, lebo sa vďaka nej môže stať lepším. Ak poznáte príbeh nepochopiteľne a nedôstojne odvolaného, ale medzi veriacimi naďalej obľúbeného katolíckeho biskupa Róberta Bezáka, viete, že ten je už sám o sebe mimoriadny.
Keywords: náboženstvo