Stella, trblietková víla - Meadows, Daisy (Čarovná duha. Večierkové víly, 2012)
Každý v Krajine víl má plné ruky práce. Pripravuje sa tisícročné jubileum kráľa a kráľovnej. Ale Zloľad Mrazivý chystá niečo zlé. Chce ukradnúť večierkovým vílam ich zázračné mešteky. Dokážu mu v tom Rebeka a Tina zabrániť?