Evelína, módna víla - Meadows, Daisy (Slovart, 2008)
Každý v Krajine víl má plné ruky práce. Pripravuje sa tisícročné jubileum kráľa a kráľovnej. Ale Zloľad Mrazivý chystá niečo zlé. Chce ukradnúť večierkovým vílam ich zázračné mešteky. Dokážu mu v tom Rebeka a Tina zabrániť? V každom dúhovom príbehu je jeden zázračný večierkový meštek. Pomôžte dievčatám nájsť ich a uchrániť pred Zloľadovými škriatkami.