Cherub. 1. Nováčik - Muchamore, Robert 1972- (Slovart, 2010)
Deti so skvelým vzdelaním a dokonalým výcvikom dokážu vykonať aj tie najnáročnejšie úlohy a nevyvolať pozornosť. Dokážu nastražiť odpočúvacie zariadenie, skopírovať súbory z počítača, ukradnúť adresár. Pracujú totiž pre Cherub