Cherub 1 Nováčik - Muchamore, Robert 1972-; Cibula, Peter ([Bratislava] Slovart, 2010)
Deti so skvelým vzdelaním a dokonalým výcvikom dokážu vykonať aj tie najnáročnejšie úlohy a nevyvolať pozornosť. Dokážu nastražiť odpočúvacie zariadenie, skopírovať súbory z počítača, ukradnúť adresár. Pracujú totiž pre Cherub
Pre nevidiacich a slabozrakých
mládež 12+
Keywords: mládež 15+