Cherub Áčko 2 - Muchamore, Robert 1972-; Gálisová, Marína (Bratislava Slovart, 2010)
Dvanásťročný James sa dostal do výcvikového tábora, ktorý pripravuje deti na úlohu agentov. Ich pomoc vyhľadáva britská špionážna služba MI5 i polícia v prípadoch, keď dospelí zlyhajú alebo jednoducho nemôžu uspieť. V druhej časti série Cherub hlavný hrdina James spoznáva svet obchodu s drogami, ktorý je neľútostný, no lákavý, pretože je v ňom veľa peňazí. James má na pamäti, že díleri zabijú bez milosti každého, kto ich ohrozí, no zároveň má hlavu plnú kamarátky Kerry, ktorá je preňho rovnako dôležitá, ako usvedčenie najväčšieho drogového dílera v Európe.
mládež 12+
Keywords: mládež 12+