Cherub 4 Záťah - Muchamore, Robert 1972-; Gálisová, Marína ([Bratislava] Slovart, 2012)
Bezvýznamný kriminálnik Leon bol pre policajtov dlho príliš malou rybou, aby sa ním sústredene zaoberali. Odrazu to však vyzerá, že ryba narástla a môže z nej byť žralok: Leon rozhadzuje peniaze a polícia chce zistiť, odkiaľ ich má. To je misia pre mladých agentov Cherubu: James dostáva za úlohu spriateliť sa s Leonovými deťmi, votrieť sa mu do domácnosti a získať informácie. Potom príde šok. To, čo James odhalí, nikto nepredpokladal. Pravdu možno pozná iba jeden človek. Je v tom však jeden malý problém: ten človek pred vyše rokom zomrel po páde zo strechy.
mládež 12+
Keywords: mládež 12+