Grázlik Gabo. 10. Smradľavý útok grázlika Gaba - Simon, Francesca (Slovart, 2009)
V tejto knižke sa Grázlik Gabo vyberie na pyžamovú párty, ktorá nakoniec vypáli úplne inak, ako si to predstavoval. Slečna Tomahavková vyhlási súťaž školských projektov a je jasné, že víťazom môže byť jedine Gabo. Ostatné decká majú skrátka smolu, o to sa už postará. V rodičovskej záhrade vypukne záprdková vojna a nebyť toho dezertérskeho krpca Vilka, Gabo by mal výhru určite na dosah ruky. No a nakoniec, a teraz sa držte ľ Grázlik Gabo prečíta knihu!