Prdiprášok doktora Proktora. 1 - Nesbo, Jo 1960- (IRON LIBRI, 2011)
Hlavnou hrdinkou knihy je malé dievčatko Líza a jej nový sused - maličký Nilly. Spoločne stretávajú bláznivého vedca Doktora Proktora. Medzi jeho najnovšie vynálezy patrí liek na alergiu, ktorý má ale bohužialľ vedľajší účinok - ľudia po jeho užití prdia....