Kone a poníky - Baumann, Anne-Sophie (otázky / odpovede, 2011)
Prečo sú poníky menšie ako kone? Pijú žriebätká mlieko? Ako to, že kone dokážu spať postojačky? Deti nájdu v knižke odpovede na tieto, ale i na množstvo ďalších zvedavých otázok, veľa pekných farebných obrázkov a na každej dvojstrane hru, ktorú rozvíja ich pozornosť a schopnosť sústrediť sa.