Knižky vo vežičke Zvieratká - kolektív (Ikar Bratislava, 2014)
Najmenšie deti si pomocou farebných obrázkov rozšíria slovnú zásobu. Praktické balenie umožní knižky jednoducho prenášať
DETI OD 18 MESIACOV
Keywords: deti od 18 mesiacov