Knižky vo vežičke Slovíčka - kolektív (Ikar Bratislava, 2015)
Najmenšie deti si pomocou farebných obrázkov rozšíria slovnú zásobu. Praktické balenie vám umožní knižky jednoducho prenášať
DETI OD 18 MESIACOV
Keywords: deti od 18 mesiacov