Ľadové kráľovstvo - kkolektív (Egmont, 2013)
Na brehu hlbokého morského zálivu medzi majestánymi horami prekvitalo kráľovstvo Arendelle. Kráľ s kráľovnou múdro vládli a ľudia tu žili šťastne a spokojne. Ale iba do chvíle, kým sa naplnil nešťastný osud a jedna z kráľovských dcér uvrhla krajinu do večnej zimy. Tak sa začína príbeh plný dobrodružstiev, tajomstiev, zázrakov a kúziel na motívy rozprávok Hansa Christiana Andersena.