Už viem, že chcem teba - Scherhauferová, Ružena 1950- (IKAR, 2010)
V románe sa spisovateľka dotkla háklivej témy, o ktorej sa v súčasnosti veľa hovorí ľ alkoholizmu. Hlavnými hrdinkami sú priateľky od detstva Danka (Donča) a Janka. Obe skončili vysokú školu a začali pracovať.