Predná línia - Cornwell, Patricia 1956- (IKAR, 2009)
Okresná prokurátorka Monique Lamontová pridelí detektívovi Winovi Garanovi špeciálnu úlohu, aby sa znovu pustil do vyšetrovania neuzavretého prípadu z minulosti.