Predná línia - Cornwell, Patricia 1956- (Bratislava IKAR, 2009)
Okresná prokurátorka Monique Lamontová pridelí detektívovi Winovi Garanovi špeciálnu úlohu, aby sa znovu pustil do vyšetrovania neuzavretého prípadu z minulosti.
krimi, detektívky
Keywords: krimi, detektívky