Doktorka Scarpettová - Cornwell, Patricia 1956- (Bratislava IKAR, 2010)
Doktorka Kay pomáha vyriešiť prípad nezvyčajne krutej vraždy s pomocou svojej netere Lucy a nenahraditeľného detektíva Marína
Načítala: Beáta Drotárová
Pre nevidiacich a slabozrakých
krimi, detektívky
Keywords: krimi, detektívky