Grázlik Gabo. a zúbková víla. 09 - Simon, Francesca (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2009)
Grázlik Gabo čaká, kedy mu vypadne zub, aby zaň dostal odmenu od zúbkovej víly. Lenže to by nebol Gabo, keby nechcel vílu oklamať a podviesť!