Kniha o manželstve - Lee, Nicky; Lee, Sila; Václavík, Peter; Mackesy, Charlie (Pezinok Familiaris, 2011)
Druhé vydanie v novej grafickej úprave a pevnej väzbe. Kniha o manželstve, z ktorej sa doteraz predalo vyše milióna výtlačkov v rôznych jazykoch, vznikla na základe prednášok k veľmi úspešnému kurzu Manželské večery, v súčasnosti prebiehajúcemu v 164 krajinách sveČta. Autori sa zaoberajú otázkami o tom, ako si aj po rokoch uchovať vo vzťahu romantiku, ako komunikovať, riešiť konflikty, nakoľko môže do manželstva zasahovať širšia rodina, ale aj ako obnoviť sexuálnu intimitu. Kniha obsahuje veľa praktických rád, pútavých príbehov, aj vtipných ilustrácií. Je vhodná na čítanie pre manželov v každom veku, ako svadobný dar alebo dar k výročiu.
Pozn. a bibliogr. s. 329-335
Keywords: manželstvo; komunikácia (dorozumievanie); sexualita; kresťanské manželstvo; Marriage; Family; rodina; Human communication; Sexuality; Christian marriage; zdravie; životný štýl