Bolo to z lásky 02 - Pilsner, Mia (Slovenský spisovateľ Bratislava, 2013)
Príbeh študentky Terezy a jej trápenie s láskou pokračuje. Keď naše činy riadi láska, konáme celkom spontánne, bez rozmýšľania, skrátka ľ bezhlavo. Platí to aj o sympatickej študentke Tereze a o jej vyrovnávaní sa s rozchodom so špičkovým futbalistom Rišom. Snaží sa naňho zabudnúť, ísť ďalej a užívať si posledné roky na vysokej. Vo chvíli, keď to čaká najmenej, a na mieste, kde by to nečakala vôbec, sa do jej života znovu vracia láska. Bude Tereza tentoraz schopná dať šancu novému vzťahu? A bude to naozaj láska?
mládež
Keywords: mládež