Drakozdrap pokračovanie rozprávky Ako Janko Oriešok porazil draka - Hunčár, Martin 1971-; Štrbová, Iva (Bratislava Slovo života international, 2008)
Pokračovanie rozprávky Ako Janko Oriešok porazil draka. Je to dobrodružné, zaujímavé a napínavé čítanie. Hlavná idea je: na porazenie zléhondraka treba poznať a milovať Boha, byť charakterný a vedieť sa obetovať pre druhých.
mládež